Nieuw in ons gamma: de Siemens AvantGarde-toestellen

Een uitmuntend design is lang niet het enige wat de nieuwe AvantGarde-toestellen van Siemens te bieden hebben: ze beschikken ook over een waaier aan innovatieve functies die de wasverzorging perfectionneren en het leven makkelijker maken. Doordat de wasmachine uitermate intelligent is, neemt ze u het meeste werk uit handen. Zo heeft u meer vrije tijd om te doen wat u belangrijk vindt.

  • ICON_IDOS

De wasmachine regelt het wasmiddel zelf: i-Dos.

Het eerste geïntegreerde precisiedoseersysteem bepaalt precies hoeveel wasmiddel en wasverzachter aan uw was toegevoegd moet worden. Het berekent automatisch de ideale dosering tot op de milliliter nauwkeurig.

  • ICON_MULTITOUCH

Kom in aanraking met alle mogelijkheden: multiTouch-leddisplay.

Met het multiTouch-leddisplay kunt u makkelijk alle opties beheren, zonder knoppen in te hoeven drukken. Precieze audiovisuele signalen met verschillende leds en geluiden maken het gebruik nog makkelijker.

  • ICON_MYTIME

Wassen op uw eigen ritme: myTime.

Met myTime wordt uw was sneller schoon en droog. Afhankelijk van vervuilingsgraad en vochtigheid van de was, kan de duur van het programma worden aangepast tussen 20, 30, 40, 50 of 60 minuten.

  • ICON_MYFAVOURITE

Uw persoonlijke wasprogramma: myFavourite.

Via de geheugenfunctie myFavourite onthoudt de wasmachine uw voorkeur en eventuele opties. Eén toets op het multiTouch-leddisplay start uw favoriete programma.